ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΥΚΛΗΣ  – Δήμαρχος Βοΐου

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1970. Επέστρεψε με την οικογένειά του στη Σιάτιστα το 1978. Το 1988 αποφοίτησε από το Τραμπάντζειο Λύκειο Σιάτιστας. Μετά τα μαθητικά του χρόνια έφυγε στην Μπολόνια της Ιταλίας όπου φοίτησε στη σχολή σχεδιασμού ενδυμάτων Instituto Moda E Design ενώ ταυτόχρονα  εργάστηκε σε επιχείρηση γουνοποιίας. Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα 1991 φοίτησε στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας καθώς επίσης και σε ιδιωτική σχολή προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Έχει ασχοληθεί με διάφορές επιχειρήσεις στο χώρο της διασκέδασης, των οικοδομικών κατασκευών και το  χονδρεμπόριο δερμάτινων ενδυμάτων. Κύρια ασχολία του είναι η οικογενειακή επιχείρηση πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης Central ΕΠΕ στην  Κοζάνη, του διαδικτυακού καταστήματος Centraleshop.gr  και από το 2013 εκτροφείου γουνοφόρων ζώων στο Καλονέρι Βοΐου.

Διαμένει στην Σιάτιστα και είναι  παντρεμένος με την Γράβα Ζάνια. Είναι πατέρας τριών παιδιών.

Ήταν υποψήφιος δήμαρχος το 2010 στο Δήμο Βοΐου. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος τις περιόδους 1998-2001, 2006-2010, και 2010-2014. Επίσης ήταν πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κατά τα έτη 2000- 2001. Έχει συμμετάσχει σε επιτροπές  και σε διοικητικά συμβούλια νομικών προσώπων του δήμου, καθώς και αθλητικών και άλλων συλλόγων. Συμμετείχε ως εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 σε θέση υπευθύνου ασφαλείας στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι εθελοντής αιμοδότης.

Μιλάει άπταιστα την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα.

Close Search Window
Skip to content